Devices

ETX TraderPro


A TraderPro platform kialakításának köszönhetően a kereskedők megvalósíthatják ambícióikat. A piacok szélesebb választékával és a kereskedési eszközök gazdagabb tárházával az ETX TraderPro a komolyan gondolkodó kereskedők magától értetődő választása.

TRADERPRO ESZKÖZÖK

TRADERPRO TOOLS

TRADERPRO ESZKÖZÖK

Ha új távlatokat kíván megnyitni kereskedése előtt, Ön jó helyen jár. Válasszon sokféle grafikon közül, és használjon különböző rajzeszközöket a saját kereskedési döntésekhez. A platform közvetlen jellege révén – amely által megnyithatjuk egy termék grafikonját és azonnal elkezdhetünk kereskedni azzal a termékkel – nem veszít időt a döntés és annak gyakorlatba való átültetése között.

Számolja ki az ügylet pipenkénti értékét könnyen és gyorsan a platform pip kalkulátorával. Az ügylet kötjegyeit a képernyőn a legkényelmesebb helyre teheti a platform húzási funkciója révén. Van olyan piaci szegmens, amelyet szeretne alaposabban megfigyelni? Semmi gond. Az ETX TraderPro platformon konkrét figyelőlistákat készíthet. Szeretne többet megtudni egy termékről? A TraderPro termékinformációs fülén egyetlen kattintással többet megtudhat az adott termékről. Kovácsoljon előnyt a TraderPro platform összes eszközével, és élvezze a rendkívül izgalmas kereskedést.

AZ ÖN PLATFORMJA: AZ ÖN VÁLASZTÁSA

Az ETX-nél minden kereskedő valami mást keres. Ezért az ETX TraderPro platform jelentős mértékben testreszabható, így minden felhasználó saját igényeire szabhatja a platformot.

Make_Platform_your_Own

SZŰK ÁRRÉSEK

Az ETX Capital versenyképes árréseket kínál ügyfeleinek – a legszűkebb árrések pedig a TraderPro platformon érhetők el. Normál piaci feltételek között a kereskedők például csupán 0,7-et kapnának az EUR/USD pár esetén, valamint 0,9-et az USD/GBP pár esetén.


TÖBBFÉLE PIAC

A TraderPro jobb piaci elérést biztosít, ahol a platform felhasználói több ezer lehetőség közül választhatnak. Válasszon több ország indexei és részvényei; mezőgazdasági, energiaipari termékek és fémek; nagy- és kisvállalatok indexei és sok hely rengeteg különböző részvényei közül.


A MOBIL TRADERPRO

Az ETX Capital minden platformja elérhető mobileszközökön, így a TraderPro platform az Apple vagy Android telefonon vagy táblagépen is használható. Élvezze a termék asztali verzión elérhető összes funkcióját, miközben szabadon mozoghat a kereskedés közben.


Kattintson ide, és nyisson ETX TraderPro számlát még ma.