Devices

ETX Binary


A bináris kereskedés egyre nagyobb teret hódít a pénzügyi világban. Az ETX Capital büszkén kínálja ügyfeleinek az izgalmas és interaktív bináris platformot. Az ETX Capital kereskedői sokféle bináris opcióhoz férhetnek hozzá – részvények, árucikkek, devizapárok és indexek –, valamint többféle bináris opciót forma közül választhatnak.

BINÁRIS KERESKEDÉS: EGY NAPTÓL EGY PERCIG

Tools_of_the_Trade

BINÁRIS KERESKEDÉS: EGY NAPTÓL EGY PERCIG

A kereskedők a platformon választhatnak a 24 órás vagy akár a 60 másodperces opciók között. A rövid távú opciókkal átélhetik annak izgalmát, amint pozícióik a nyertes és a vesztes pozíciók között ingadoznak, amint a lejárati idő egyre közeleg. A hosszabb távú kereskedési pozíciók esetében egyszerű választásokat vihetnek végbe kicsivel hosszabb időn keresztül: például a nyersolaj ára magasabb vagy alacsonyabb lesz-e egy nap múlva.

NYERESÉG ÉS VESZTESÉG

A kereskedőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy a vesztes ügyletben a befektetett pénznek akár 100%-át is elveszíthetik (bár egy fillérrel sem többet). Ha azonban nyereséges az ügylet, az ETX Capital 65% és 100% közötti nyereséget kínál. Mielőtt kereskedni kezd az ETX Binary platformon, a platform automatikus kalkulátorának segítségével megtekintheti a nyereség lehetséges szintjét arra az esetre, ha az ügylet sikeres.

Az ETX Binary platform másik funkciója, hogy korán – az ügylet közepén – lezárhatja a pozíciót, így vesztesége vagy nyeresége kisebb lesz attól függően, hogy záráskor hol van a pozíció. Vegyünk egy példát: tegyük fel, hogy a Barclays részvénnyel kereskedünk. A platform jelenleg 75% megtérülést kínál a nyereséges ügyletekre – eszerint ha az ügylet sikeres, visszakapom eredeti befektetésemet és a befektetett összeg 75%-át is megkapom. Ha például úgy vélem, hogy a Barclays részvény ára emelkedni fog és 50 £-ot fektetek az ügyletbe, akkor tévedés esetén az 50 £ 100%-át elveszítem. Ha pedig helyes a tippem, visszakapom az 50 £-ot és befektetésem 75%-át is megkapom – azaz további 37,50 £-ot – így összesen 87,50 £-ot kapok.

További opcióként, ha szeretném csökkenteni veszteségeimet vagy biztosítani nyereségemet, hamarabb lezárhatom az ügyletet az adott időben felkínált összeg elfogadásával, amely nagyban függ az ügylet jelenlegi pozíciójától.

Trade_on_the_Move

KERESKEDJEN MENET KÖZBEN

A kereskedés legtöbb módja – de különösen a bináris opciók – esetén a nyereség és a veszteség szempontjából nagy jelentőséggel bírhat a piacokhoz való azonnali hozzáférés. Az ETX Capital platformjai iPhone, iPad és Android készülékeken is elérhetők, így Ön tetszőleges időben és helyen férhet hozzá kereskedési számlájához.


INTERAKTÍV PLATFORM

Az ETX Binary felhasználók élvezhetik az interaktív platformot, amely szórakoztató és érdekfeszítő. A Binary platformon elérhető termékekhez saját grafikon tartozik, amelyen egyértelműen láthatók az adott termék korábbi mozgásai. Ügylet nyitásakor a nyitott ügylet pozíciója egyértelműen jelölve van a grafikonon, így a kereskedők folyamatosan nyomon követhetik az ügylet alakulását a kezdethez képest. Az időzítő jelzi, mennyi idő van hátra az ügylet lejáratáig, miközben a nyitott pozíció grafikonja jelzi a kereskedett opció típusát, az ügylet jelenlegi státuszát és azt az összeget, amelyet a korai lezárás esetén kapna.


Mivel az ETX Binary a fenti összes előnnyel és még sok mással kecsegtet, miért is ne próbálná ki Ön is? Kattintson ide a számlanyitáshoz még ma.