Miért válassza az ETX?

dummy text to keep the actual text aligned to the left

Az ETX Capital jól tudja, hogy a kereskedők számos bróker közül választhatnak. Tiszteljük versenytársainkat és nem becsüljük le őket, azonban hisszük, hogy az ETX Capital számtalan olyan előnyt kínál ügyfeleinek, amit a versenytársak közül sokan nem tudnak biztosítani.


Az ETX törekszik arra, hogy sokoldalú kereskedési élményt nyújtson ügyfeleinek. Oktatási lehetőségeket keres? Az ETX Capital ingyenesen biztosít képzési lehetőségeket ügyfeleinek. Aggályai vannak a pénzének biztonságával kapcsolatban? Az ETX Capital rendkívül magas biztonsági szint mellett kezeli ügyfelei számláit. Széles piaci választékot keres kedvező kereskedési feltételekkel, jó ügyfélszolgálattal és a mobileszközös kereskedés lehetőségével? Az ETX Capitalnél mindezt megtalálja.

​Ügyfélszolgálat

Kereskedéssel kapcsolatos kérdése van? Segítségre van szüksége? Az ETX ügyfelei többnyelvű ügyfélszolgálathoz fordulhatnak. Támogató weboldalunkon pedig több mint 15 nyelven szerepelnek a gyakran ismételt kérdések.

Az ETX jelentős előnyöket és széles körű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Miért nem próbálja ki? Igényeljen számlát az ETX Capitalnél még ma és kereskedjen ETX Capital-módra.

 

Szűk árrések, többféle tőkeáttételMinél szűkebb az árrés, annál kisebb a távolság, amelyen az adott piacnak mozognia kell ahhoz, hogy a nyereség vagy a veszteség realizálásához. AZ ETX Capital számos termék esetében kínál kedvező, szűk árrést.


  • Forex– az árrés 0,7 piptől kezdődik (EUR/USD)
  • Részvények– 0,08 indikatív árrés egyes részvényeknél
  • Árucikkek– minimum árrés 3 pip
  • Indexek– minimum árrés 1 piptől egyes fő indexeknél

Tőkeáttételeink sok terméknél már 100/1 aránytól egészen 200/1 arányig elérhetők (egyes MT4 termékeknél). Az ETX potenciálisan igen kedvező lehetőségeket biztosít ügyfeleinek, de megjegyzendő, hogy a tőkeáttétel növelésével a kockázat is fokozódik.

Kereskedés menet közben

A kereskedők manapság helytől függetlenül akarnak kereskedni – mindegy, hogy az asztaluknál ülnek vagy épp úton vannak. Ezért az ETX mobil kereskedési alkalmazások teljes választékát kínálja mind a 3 kereskedési platformon, iPhone, iPad és Android készülékeken.

 

Platformválasztás

Az ETX Capital tisztában van azzal, hogy a kereskedési ügyletek formája és mérete különböző. Ezért háromféle testreszabott platformot kínálunk a kereskedőknek, amelyek közül kiválaszthatják a kereskedési stílusuknak leginkább megfelelőt.


  • ETX TraderPro– A testreszabható grafikonoknak és a szűk árrésnek köszönhetően a már rutinos kereskedők jelentős mértékű kockázatot vállalhatnak nagy megtérülés reményében.
  • ETX MT4– A kereskedők saját letöltött automatikus EA-jukat (Expert Advisors) is használhatják a hosztolt MT4 platformunkon.
  • ETX Binary– Az ETX Capital legújabb platformja. Kereskedjen bináris opciókkal többféle lejárati idővel- egy perctől egy hónapig.

 

Az ügyfelek pénzének biztosítása

Az ETX Capital szabályozó és engedélyező szerve a Financial Conduct Authority (FCA). A vállalat intézkedéseket léptetett életbe az ügyfelek pénzének védelmére. A napi biztonsági ellenőrzések biztosítják, hogy a vállalat mindig rendelkezik az előírt nagyságú tőkével. Az ügyfelek pénzét a vállalatétól szigorúan elkülönítve kezeljük német és egyesült királyságbeli, befektetői minősítésű bankokban.

 

​Piacok széles választéka

Ha az ETX Capitalt választja brókerének, piacok ezreihez kap hozzáférést. Az ETX révén nemzetközi pénzügyi indexekkel, számos részvénnyel, több mint 50 devizapárral és sok árucikkel kereskedhet. Bővítse kereskedési lehetőségeinek körét az ETX Capitalnál még ma.

A londoni székhelyű ETX Capital ezenkívül több országban helyi támogatást nyújt. Ha konkrét vagy általános kérdése van, vagy visszajelzést kíván adni, forduljon hozzánk bizalommal.