Hogyan kereskedjünk bináris opciókkal


A bináris opciókkal való kereskedés az indexekkel, devizákkal és árucikkekkel való kereskedés viszonylag egyértelmű, alternatív módja. Mivel a kereskedőnek csak két különböző kimenetelre kell tippelnie, egyszerűsége ideális lehet azoknak, akik egyértelmű döntésekre vágynak.


Hol kezdjük, miután a bináris opciókkal való kereskedés mellett döntöttünk?


Íme, néhány útmutatás:

Milyen eszközökkel kereskedjek?

Milyen eszközökkel kereskedjek?

Binary_Options_How_Much

Milyen eszközökkel kereskedjek?

Az ETX Capitalnél sokféle eszközzel, többek között devizákkal, árucikkekkel, részvényekkel és indexekkel kereskedhetünk. Azonban – bár a bináris opciókkal való kereskedés elve könnyen érthető, a kereskedés egyértelműen nem egyszerű és nem kockázatmentes – az Ön érdeklődésének megfelelő eszközök kiválasztása hosszabb távon előnyös lehet.

Először is határozza meg az Önt érdeklő eszközöket. Jelentős különbséget eredményezhet, ha nem teljesen ismeretlen, hanem ismert termékkel kereskedik.


A részvénykereskedéssel például kedvenc márkáit figyelheti és általuk tehet szert nyereségre. Másrészt az indexekkel való kereskedés megfelelőbb lehet, ha szeret szélesebb körben gondolkodni és egyszerre több szektort és eszközt követni.

Az is fontos, hogy ne aprózza el magát úgy, hogy egyszerre több, egymással össze nem függő termékkel kereskedik. Ahhoz, hogy kereskedőként összpontosítson és jobban megismerje az érintett piacokat, válasszon egy-két eszközt, és kövesse a hozzájuk kapcsolódó híreket és jelentéseket, valamint a piaci értéküket esetlegesen befolyásoló ágazatokat.

Mennyi tőkét fektessek be egy ügyletbe?

Binary_Options_Which_Way

Mennyi tőkét fektessek be egy ügyletbe?

Ez gyakran az első meghozandó döntés, mielőtt bináris opciókkal kezdenénk kereskedni. A bináris opciókkal való kereskedésben eldöntheti, mennyi tőkét fektet be az adott ügyletbe. Ne feledje, hogy minden ügylet esetében jobb a számla méretéhez képest kevesebb tőkét befektetni – hogy ne veszítsen túl sokat egy ügyleten, ami a számla kényszerlikvidálásához vezethet, ha a piac hirtelen Ön ellen fordul. Minél több tőkét fektet be egy ügyletbe, annál nagyobb nyereségre tehet szert, de egyúttal a veszteség is annál nagyobb lehet.

Hogyan válasszam ki, hogy melyik ügyletet tartsam nyitva?

Binary_Options_How_Long

Hogyan válasszm ki, hogy melyik ügyletet tartsam nyitva?


A következő lépés annak eldöntése, hogy az adott eszköz ára vajon emelkedni vagy csökkenni fog-e az adott időszakban (ha pedig One Touch opciókkal kereskedik, akkor az, hogy az ár egy bizonyos szint fölé emelkedik-e vagy az alá csökken-e). Minden nap kövesse nyomon az érintett eszközöket és az árukat befolyásoló ágazatokat. A hírek, a vállalati bejelentések és az adott eszköz árát esetlegesen befolyásoló gazdasági jelentések követése segíthet a piaci mozgás irányának pontosabb előrejelzésében.
Mennyi ideig tarthatok nyitva egy ügyletet?

Az ETX Capital rövid és hosszú távú bináris opciókat is kínál, így Ön kiválaszthatja a kereskedési stílusának leginkább megfelelőt. A pozíciók időtartama tetszés szerint beállítható 60 másodperctől kezdődően egy órára vagy akár egy napra. A rövidebb ügyletek izgalmát kedvelők választhatják a 60 másodperctől az egy óráig terjedő opciókat, a hosszabb időszakot kedvelők pedig a napi időszakot.

A kereskedők gyakran a hivatalos lejárat előtt lezárhatják az ügyletet. Néha pedig meghosszabbíthatják azt, hogy tovább tarthassák nyitva.

A bináris kereskedési stratégiával kapcsolatban tekintse meg a Bináris kereskedési tippek oldalt.


A bináris opciók nem tartoznak a Financial Conduct Authority szabályozása alá.

Regisztráció

Regisztráció