Kiemelt esemény

Tárgy
Comment utiliser les options binaires pour faire des stratégies originales
Mikor
31 aug. 2016  19:00-20:00
Esemény
Webinar
Hol
Online
Nyelv
French
Elérhetőség
Available
Részletek
 • Szemináriumok

  Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink oktatásunkon keresztül jobb kereskedőkké váljanak. Ezért tudásszinttől függetlenül szemináriumokat szervezünk kereskedőinknek – az árrésre fogadás terén újoncoknak, a technikai elemzésről többet megtudni kívánóknak, illetve egy konkrét piac iránt érdeklődőknek stb. Ingyenes szemináriumainkat belső szakértői csapatunk és egy független kereskedővállalat munkatársai tartják – így biztosított az oktatással kapcsolatos összes igény kielégítése.

  more
 • Élő webináriumok

  Azon kereskedőinknek, akik szeretnének többet megtudni a kereskedésről, de nem tudnak részt venni szemináriumainkon, teljesen ingyenes online webináriumokat tartunk, mind élőben, mind pedig előzetes felvételeken keresztül. Webináriumok gazdag tárháza áll rendelkezésre; a kezdéshez kattintson az alábbi gombra.

  more
 • Kurzusok kereskedőknek

  A kereskedőknek készített, angol nyelvű kurzusaink átfogó tréninget nyújtanak az ETX Capital meglévő és új ügyfeleinek, amelyeket elismert, független kereskedővállalat készített. Ez a nyolcórás oktatóprogram havi mentori részt is tartalmaz, így az ETX Capital ügyfelei megbeszélhetik a jelenlegi és jövőbeli kereskedési stratégiákat. Hasonló kurzusok több mint 1000 £-ba kerülnek, de az ETX Capital ügyfelei teljesen ingyen juthatnak hozzájuk.

  more
 • Road Show-k

  Az ETX Capital kereskedési road show-kon vesz részt világszerte. Mindig szívesen látjuk ügyfeleinket, partnereinket és introducing brókereinket. Keresse meg következő rendezvényünk helyét, és jöjjön el!

  more
Szűrők
select
select
select

Upcoming events

No events available!

Regisztráció

Regisztráció