Kiemelt esemény

Tárgy
Las tendencias de los mercados, ¿cómo identificarlas y aprovecharlas?
Mikor
17 aug. 2017  11:00-12:00
Esemény
Webinar
Hol
Online
Nyelv
Spanish
Elérhetőség
Available
Részletek
  • Szemináriumok

    Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink oktatásunkon keresztül jobb kereskedőkké váljanak. Ezért tudásszinttől függetlenül szemináriumokat szervezünk kereskedőinknek – az árrésre fogadás terén újoncoknak, a technikai elemzésről többet megtudni kívánóknak, illetve egy konkrét piac iránt érdeklődőknek stb. Ingyenes szemináriumainkat belső szakértői csapatunk és egy független kereskedővállalat munkatársai tartják – így biztosított az oktatással kapcsolatos összes igény kielégítése.

    more
  • Élő webináriumok

    Azon kereskedőinknek, akik szeretnének többet megtudni a kereskedésről, de nem tudnak részt venni szemináriumainkon, teljesen ingyenes online webináriumokat tartunk, mind élőben, mind pedig előzetes felvételeken keresztül. Webináriumok gazdag tárháza áll rendelkezésre; a kezdéshez kattintson az alábbi gombra.

    more
  • Kurzusok kereskedőknek

    A kereskedőknek készített, angol nyelvű kurzusaink átfogó tréninget nyújtanak az ETX Capital meglévő és új ügyfeleinek, amelyeket elismert, független kereskedővállalat készített. Ez a nyolcórás oktatóprogram havi mentori részt is tartalmaz, így az ETX Capital ügyfelei megbeszélhetik a jelenlegi és jövőbeli kereskedési stratégiákat. Hasonló kurzusok több mint 1000 £-ba kerülnek, de az ETX Capital ügyfelei teljesen ingyen juthatnak hozzájuk.

    more
  • Road Show-k

    Az ETX Capital kereskedési road show-kon vesz részt világszerte. Mindig szívesen látjuk ügyfeleinket, partnereinket és introducing brókereinket. Keresse meg következő rendezvényünk helyét, és jöjjön el!

    more
Szűrők
select
select
select

Upcoming events

Regisztráció

Regisztráció